Theater als Coach; Regie pakken en houden!

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken om alle ballen omhoog te houden? Mijn nieuwe online programma geeft jou handvatten om de regie te pakken én te houden!

Biedt theater, met al zijn aspecten, de mogelijkheid tot concrete handvatten om je persoonlijk te ontwikkelen en brengt dit figuurlijk/letterlijk nieuw licht op jouw “rol” in je leven?  Esther Daems weet zeker van wel

Wellicht herken je van jezelf of anderen om je heen o.a. de volgende gedachten:

 • “Denken ze nou echt dat dat kan in mijn situatie?”,
 • “Natuurlijk wil ik dat, maar dat heb ik toch niet in mij” of
 • “Ik heb mijn zaken echt op orde en toch wil ik dit aspect in mijn leven echt aanpakken”.
 • Òf ben of ken je een ouder die wel wat ondersteuning kan gebruiken om alle ballen omhoog te houden?

Dus wil je weer regie pakken en houden?

Stel je voor: je bedrijf loopt fantastisch en vraagt veel aandacht en daar geniet je van. Als ouder wil je er ook voor je (jonge) kinderen zijn. Hoe kun je dat doen?

Of: je bent alleenstaande ouder en weet echt niet hoe je alle ballen in de lucht kunt houden, je kinderen goed te verzorgen en ook nog tijd voor jezelf te hebben.

Ouders theater 1200x725

Wanneer alles in het leven theater zou kunnen zijn, hoe zou jij dat dan aanpakken? Theatermaker, coach en (w)onderwijzer Esther Daems geeft je daar concrete handvatten voor in het Mamac.are (online) programma: “Mama cares: Theater als coach”.

Schrijf je in voor € 250,-

Ouders theater esther daems 640x438

Ouders (jonge, alleenstaande, welke ook..) zijn in de afgelopen tijd met veel geconfronteerd geweest. In deze tijd van grote uitdagingen zoekt elke ouder naar een nieuwe balans in groeien, geven, genieten, grootbrengen, geloven en gunnen.

Er is in deze tijd een groeiende wens tot persoonlijke ontwikkeling. De plek van theater(vaardigheden) hierin kan veel groter gemaakt worden en bovendien van grote betekenis zijn.

Door figuurlijk (of letterlijk in het live programma) zelf het podium te pakken, kun je afstand nemen, inzoomen, verbanden leggen met en/of via  theater aspecten als gereedschappen. Dat is wat we doen tijdens het project: “mama cares: theater als coach"

Tijdens het (al dan niet online) programma zullen de deelnemers door middel van eigen casuïstiek ontdekken dat zij een nieuw licht kunnen laten schijnen op hun uitdagende situaties. 

Het zal hun koffer vullen om verder op reis te kunnen gaan met theater als navigatie in hun hart .

Esther Daems zal als coach (èn bij het live programma ook als (trainings)actrice) de deelnemers aanbod bieden, die aansluit bij hun uitdagingen. Ze zal de theaterelementen op maat inbrengen èn ook informerend aanbieden. Online uitsluitend via korte instructievideo’s en wekelijkse “speel”-opdrachten. En live daarnaast ook nog door zelf te oefenen in een veilige setting.  

Ga je tijdens de programma’s acteren? Nee niet letterlijk. Maar zeker weten dat je ontdekt hoe de vaardigheden en vakkennis van een acteur/het theater je helpen anders naar jezelf, anderen, situaties en de wereld te kijken. Immers: dat verdienen jij en je kind(eren), toch?

De online training helpt je:

 • regie te (her) pakken
 • èn hoe deze regie te behouden
 • op een vernieuwde - ontspannen - manier naar jezelf en anderen te kijken (ook in hele moeilijke situaties)
 • nieuwe keuzes te maken om nog beter voor jezelf (en dus de ander) te zorgen
 • afstand te nemen van hobbels en er met een glimlach naar te gaan kijken

Kortom:

Na 5 weken heb je de vaardigheden en tools om jezelf in het middelpunt te zetten. Bovendien weet je goud te vinden in iedere situatie: met regie in eigen hand. Wanneer alles in het leven theater zou kunnen zijn, hoe zou jij dan je rol spelen, hoe zou jij je tegenspeler tegemoet treden en wat breng jij mee in de scène?

En zoals in een mooi stuk voelbaar is, zijn er vele lagen. Laten we die gaan ontdekken.

Wat krijg je:

 • een jaar lang toegang tot je training;
 • 5 modules met elk 5 lessen;
 • elke les bevat een video waarin een vaardigheid uitgelegd wordt en je een concrete opdracht krijgt;
 • toegang tot het privé instagram account: @mamac.areonlinetraining voor bonussen;
 • 2 online bijeenkomsten van een uur voor het stellen van (persoonlijke) vragen en contact met andere deelnemers;
 • tips voor films en theater die aanvullend zijn op de lessen.
 • en nog veel meer...

Voor slechts € 250,-